реклама 468

петък, 6 март 2009 г.

БСП на ГЕРБ: Нарушихте изборите грубо!

БСП на ГЕРБ: Нарушихте изборите грубо! - Actualno.com

Победата на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Раковски Иван Антонов на проведените вчера местни избори дойде след множество нарушения. Това съобщиха от областното ръководство на БСП.
Снимка: БГНЕС
Според областния лидер на партията Петър Мутафчиев проведеният вот в Раковски е бил своеобразен лакмус каква ще бъде обстановката на предстоящите избори за Народно събрание на България и Европейски парламент.
Снимка: БГНЕС
Той добави, че по време на изборите в Раковски са извършени много нарушения от страна на представители на ГЕРБ. Те са купуване на гласове за по 20 лева единия и оказване на натиск върху избиратели, уточнява Мутафчиев.
Снимка: БГНЕС
Стигнало се е дори до там селски кметове и членове на общинската администрация да принуждават избирателите да гласуват за кандидата на ГЕРБ, като са им събирали личните карти.
Снимка: БГНЕС
Петър Мутафчиев добави, че областното ръководство на БСП разполага с богат снимков и видео материал за извършените нарушения, както и с показания на свидетелите и ще сезира за това прокуратурата и съда.

Материали с нарушенията на ГЕРБ ще бъдат изпратени в централата на ЕНП, за да видят нейните ръководители каква партия, като ГЕРБ, е техен член. БСП, която застана зад загубилия изборите Петър Антонов ще подкрепи искането му за касиране на вота, добави Петър Мутафчиев.


При такава голяма разлика в полза на нашия кандидат Иван Антонов - 1953 гласа е редно в Деня за прошка БСП да поиска прошка от хората, че ги докара до този хал с управлението си, а не да търси други причини, че масово са гласували за ГЕРБ и неговия кандидат, коментира координаторът на ГЕРБ за Пловдив-област Димитър Лазаров.


Няма коментари:

Публикуване на коментар