реклама 468

понеделник, 16 март 2009 г.

Убийство и палеж в кв. "Владая" в столицата

България | Убийство и палеж в кв. "Владая" в столицата - Dnevnik.bg

Тяло на мъж беше открито в запалена къща в столичния квартал "Владая" през изминалата нощ. Рано тази сутрин експерти и криминалисти от МВР съобщиха, че тялото е на 73-годишният Борис Василев – собственик на къщата. Мъжът не е криминално проявен. Има син и дъщеря и не е имал никакви конфликти. Основната версия, по която се работи, е, че нападателите са знаели, че човекът има магазин в центъра на София и разполага със значителни финансови средства.

Първоначално оповестената информация беше, че Василев е бил прострелян, но по-късно МВр уточни, че по тялото му няма огнестрелни рани, но има следи от насилие. Причината за смъртта ще бъде установена след експертиза.

Пожарът в двуетажната сграда, която се намира на улица "Алеко Константинов" №18 в столичния квартал Владая, избухнал малко преди полунощ, съобщиха от МВР. На мястото са изпратени три противопожарни автомобила, които са започнали да гасят горящата къща.

Полицията издирва трима маскирани мъже, които вероятно са причинили пожара в къщата.

След полунощ в столичен квартал полицията е преследвала лек автомобил "Фолксваген Голф" с трима маскирани мъже като между полицейския автомобил и този на преследваните е била открита престрелка. Към момента няма информация дали този инцидент е свързан с този във Владая.

През цялата нощ опожарената къща бе отцепена от полиция. Извършва се втори оглед на мястото на престъплението.


Няма коментари:

Публикуване на коментар